Una dintre cele mai frumoase locații de tip hotelier de la munte este Elexus. Face parte din zona de lux, având două unități de cazare, în Predeal și Poiana Brașov, astfel că turiștii care aleg au parte de relaxare și divertisment de 4 stele. Ambele locații sunt dotate cu zone de spa generoase, piscine, restaurante cu specialități delicioase, camere elegante cu view-uri superbe și un serviciu unic: mic dejun plutitor, ca în resorturile din Maldive.

Dacă încă mai credeți că muntele este o destinație pentru sezonul rece vă înșelați! Cifrele arată că în ultimii ani, în sezonul cald, turiștii au ales marea și stațiunile montane în aceeași măsură. Temperaturile ridicate pe timp de vară i-au făcut pe aceștia să opteze pentru drumeții și răcoarea din pădurile de conifere.  Relaxarea în inima naturii este alegere turiștilor, dar și recomandarea specialiștilor. Iar atunci când vine vorba de locații, stațiunile Poiana Brașov și Predealul, prin resorturile Elexus, au găzduit mulți turiști.

ELEXUS PREDEAL- O LOCAȚIE NOUĂ

Fondat în 1963, Hotelul Predeal a fost renovat complet în 2020, iar de atunci își așteaptă turiștii sub denumirea Hotel Elexus, cu condiții de cazare de 4 stele și cu servicii de top. Dacă vrei să mergi la un hotel din Predeal în care să te simți că acasă și să te bucuri de peisaje superbe, aceasto locație este o opțiune bună. Oferă cazare în condiții care pot satisface chiar și cele mai exigențe așteptări și servicii profesionale de top. Iar beneficiile nu se opresc aici:

  • poziționați într-o locație de vis, în mijlocul naturii, unde te poți bucura de acces la grădina noastră care este bine întreținută;
  • poți opta pentru camera single, camera dublă sau apartament și de fiecare dată, te vei bucură de toate facilitățile: baie proprie cu cabina de dus, TV SMART Ultra HD, telefon, minibar, aer condiționat, încălzire centralizată, seif și uscător de par;
  • clienții au acces gratuit la piscină exterioară care este încălzită în toate sezoanele;
  • poți să te relaxezi la SPA-ul hotelului și să beneficiezi de ședințe de masaj, saună, jacuzzi și hidroterapie sau haloterapie;
  • loc de joacă special amenajat pentru copii
  • aproape de pârtia de schi și va fi ușor să te bucuri de un sejur activ în perioada de iarnă;
  • restaurantul Noir din hotelul nostru din Predeal îți poate oferi preparate variate din bucătăria internațională;
  •  prețuri rezonabile și le oferim reduceri celor care fac rezervări direct pe site.

ELEXUS POIANA BRAȘOV- COMPLEX DE APARTAMENTE

Elexus Apartaments este un complex de apartamente de lux în regim hotelier din Poiana Brașov, stațiunea preferată a pasionaților de sporturi de iarnă din România. Acesta întrunește două criterii fundamentale: oferă acces deplin la beneficiile naturii și dotări europene, de secol XXI. Poiana Brașov este o atracție în orice sezon, un paradis pentru cei pasionați de echitație, ciclism montan sau drumeții.

Poți opta pentru cazare în apartamente Junior Deluxe sau Royal, duble Deluxe sau Royal sau Penthouse cu vedere la vârful Postăvaru. Vei avea acces la Restaurantul Noir, sala evenimente memorabile, într-un complex de apartamente în regim hotelier la 6 km de Brașov, SPA, piscină interioară și exterioară, saună, salina și masaj. Poți rezerva pachete pentru cupluri cu acces privat la piscină exterioară cu vedere la pădure, gustări rafinate și șampanie.