AXN Spin se repoziționează și introduce în noua grilă emisiuni de lifestyle, seriale criminalistice și personaje unice

schedule
2024-09-25 | 13:20h
update
2024-09-25 | 13:20h
person
www.recentnews.ro
domain
www.recentnews.ro

Unele dintre cele mai populare emisiuni de lifestyle și serii de documentare criminalistice captivante se vor regăsi din acest sezon în noua grilă AXN Spin.

AXN Spin, parte a Antenna Entertainment alături de posturile AXN, AXN Black și AXN White, anunță oficial o schimbare în formula canalului. Astfel, AXN Spin se repoziționează într-un canal destinat publicului preponderent feminin, care va oferi în special programe de lifestyle și seriale de crimă adevărată. În timpul zilei, telespectatorii vor putea urmări emisiuni de divertisment și seara se vor delecta cu povești polițiste pline de suspans, reconstituiri dramatice și interviuri încărcate de emoție. De la Curățenie Generală, unde designeri iscusiți vin cu reamenajări spectaculoase ale locuințelor, și Vânătorii de Case, care explorează proprietăți de lux, până la Ucigașul de lângă noi și Cum l-am prins pe criminal, ce dezleagă mistere înfiorătoare din America, AXN Spin va oferi publicului român șansa unică de a-și transforma întreaga zi într-un maraton de emoții și adrenalină.

Sezonul al patrulea, din Curățenie Generală, Stacey Solomon și echipa ei de experți continuă să ajute familiile să-și reorganizeze locuințele și să-și transforme spațiile de zi cu zi în adevărate sanctuare frumos amenajate. Urmăriți-i în timp ce oferă sfaturi practice și explică faptul că o casă bine îngrijită poate duce la o viață mai fericită. Între timp, Vânătorii de Case vă poartă într-o călătorie însorită în inima zonelor rurale canadiene, prezentând proprietăți diverse – de la cabane confortabile la imobile spațioase, totul în timp ce potențialii proprietari își caută un refugiu, departe de agitația orașului. De asemenea, în septembrie, AXN Spin oferă un bilet spre paradis în emisiunea Case de Vacanță Însorite, unde publicul poate explora proprietăți uimitoare din cele mai fermecătoare locuri din lume. De la vile private cu vedere uluitoare spre ocean, până la căsuțe cochete, telespectatorii vor descoperi cele mai deosebite case de vacanță.

Advertisement

Seara, publicul va pătrunde în unele dintre cele mai notorii și captivante anchete criminalistice, deslușind misterele din spatele infracțiunilor, în Ucigașul de lângă noi. Cu analize amănunțite, interviuri cu experți și dezvăluiri șocante, fiecare episod oferă o perspectivă cutremurătoare asupra lumii investigațiilor criminale și a luptei neîncetate pentru dreptate. În plus, nopțile târzii vor deveni mai înfricoșătoare, deoarece Cum l-am prins pe criminal ne va arăta munca de zi cu zi a unui detectiv care îi aduce pe criminali în fața justiției. Fanii vor auzi chiar de la polițiști despre cazurile dificile care le-au definit cariera, prezentând abilitatea, determinarea și uneori chiar norocul de care este nevoie pentru a prinde un criminal. Un alt serial polițist de top difuzat pe AXN Spin este Ucigașul din interior, care explorează, din punct de vedere psihologic, ce îi determină pe oamenii obișnuiți să comită crime neașteptate. Nu în ultimul rând, Cum am supraviețuit criminalului în serie va împărtăși poveștile captivante și adevărate ale celor care s-au confruntat cu un asemenea criminal. Prin interviuri și reconstituiri dramatice, serialul dezvăluie rezistența și puterea supraviețuitorilor care au scăpat din mâinile infractorilor.

„Am transformat AXN Spin într-un canal de divertisment factual, unde telespectatorii noștri au ocazia să se bucure de emisiuni de lifestyle încântătoare, dar în egală măsură, și de conținut încărcat de adrenalină, în noile serii de documentare criminalistice. Suntem încântați să aducem o gamă atât de largă de emisiuni și seriale noi, și, totodată, să  oferim un conținut unic și mereu inovator pentru publicul nostru internațional. Credem că aceste emisiuni vor oferi ceva nou și interesant pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea inspirației, aventurii sau a unui mister palpitant. Noua strategie pentru întregul portofoliu AXN în România – inclusiv transformarea Spin – este un succes, după cum o arată creșterea de 29% față de anul trecut”,  a declarat Éva Kis-Bocz, Channel Director CEE Antenna Entertainment.

Cu o gamă variată de emisiuni noi, AXN Spin este locul ideal de petrecere a timpului liber în acest sezon. De la transformări de case și vânători de proprietăți de lux, până la cele mai întunecate povești cu criminali, există ceva care să intrige și să distreze pe toată lumea.

Așadar, luați telecomanda, așezați-vă comod și pregătiți-vă pentru zile de toamnă pline de dramă, suspans și inspirație pe AXN Spin.

 

Despre Antenna Entertainment

Ca parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații media și de divertisment, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est cu 21 de canale TV plătite și un serviciu la cerere. Compania operează posturile AXN, AXN Black, AXN White și AXN Spin, dar și canalele VIASAT – VIASAT3, VIASAT6, VIASAT2 și VIASAT FILM, deservind 24 de milioane de abonați la nivel regional.

Misiunea Antenna Entertainment este de a oferi divertisment de cea mai bună calitate în regiune, prin furnizarea de conținut unic, inclusiv producții proprii, concentrându-se pe talentele locale și pe povești ce trebuie spuse.

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
www.recentnews.ro
Privacy & Terms of Use:
www.recentnews.ro
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
25.09.2024 - 13:26:52
Privacy-Data & cookie usage: